'I have seen it, been there, done it.'

Ilona Vervloet is het gezicht van Buiten-Werk. Hieronder stel ik me even voor.

Om te beginnen liggen mijn wortels in Rotterdam. Ik heb jaren gewerkt in de hulpverlening en in het algemeen maatschappelijk werk. Daarna, nog veel langer, was ik werkzaam in het vrijeschoolonderwijs, zowel op de basisschool, als op het voortgezet onderwijs. Ik ben dus gepokt en gemazeld in het lesgeven. Maar ook in het leiden van een school, als directeur van een islamitische basisschool, van een vrijeschool basisschool, en als interim directeur.

Last but not least was ik kartrekker en coördinator bij het opzetten en realiseren van het voortgezet vrijeschoolonderwijs in Zeeland. Op dit moment draag ik mijn steentje bij als lid van een Raad van Toezicht. Ik ben een bruggenbouwer en mijn passie is het werken met mensen in ontwikkelingsprocessen. Kernwoorden die bij mij passen zijn: luisteren, verbinden, inspireren, analyseren, in beweging zetten, praktisch handelen.

Mijn leeftijd?

Dat blijkt wel uit bovenstaande.

Anders gezegd:

"I have seen it, been there, done it"

Buiten-Werk is opgericht vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs. Nu ik ademruimte en tijd heb, wil ik met mijn eigen organisatie doen waar ik goed in ben. Kleinschalig en gevestigd in Nederland, met een vestiging in Zuid-Frankrijk.

Ik wil dát doen waar mijn hart ligt. En waarmee ik ook een bijdrage kan leveren aan alle waardevolle mensen die het (vrijeschool) onderwijs in praktijk brengen. Iedere dag weer, vol inspiratie, met vallen en opstaan, in voor- en tegenspoed.

Ben je nieuwgierig geworden of dit iets voor jou  is?

Pak deze buitenkans en meld je aan. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Ben je nieuwgierig geworden of dit iets voor jou is?

Pak deze buitenkans en meld je aan door contact op te nemen middels onderstaande gegevens. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contacten lopen gemakkelijk per telefoon, WhatsApp of een online call. Fysieke afspraken kunnen zowel in Nederland als in (Zuid-)Frankrijk worden gemaakt.

De warme en inspirerende begeleiding van Ilona wakkerde een nieuw vuurtje bij me aan.

In die prachtige omgeving van Buiten-Werk kun je helemaal tot jezelf komen en je weer verbinden met wat je echt wilt!

Hier kan je volledig tot je kern komen door de combinatie van rijke natuur, heerlijke maaltijden en inspirerende activiteiten.

Ilona is een ware inspirator. In deze weldadige omgeving kan je als een soort vlieger onderzoeken waar je kracht zit en waar je wilt neerstrijken.